Wat is er gezelliger dan op een gure winteravond samen in een knusse omgeving te luisteren naar een goed verhaal, gebracht door een boeiend verteller?

Op donderdag 23 februari 2012 om 20 uur brengt Marc Lievens het verhaal ‘Monoloog van iemand die het gewoon werd tegen zichzelf te praten’.
 
Het verhaal gaat over een Vlaamse wielrenner die een nachtje doorbrengt met een hoer in Senegal. Een nacht die hij niet zal overleven …
In deze monoloog reconstrueert Dimitri Verhulst wat er tussen de wielrenner en Seynabou gebeurd is in die fatale nacht. Verhulst heeft er voor gekozen om het perspectief uitsluitend te leggen bij de Senegalese hoer. Daardoor krijg je een nogal cynische blik op die westerlingen die even langskomen in Afrika.
 
Bibliotheek Herentals nodigt iedereen uit om het wielerseizoen 2012 op gang te trekken met deze boeiende vertelavond. Ook niet-wielerfanaten zullen aangenaam verrast worden door deze boeiende vertelling.
 
Deze vertelling bijwonen is gratis. Reserveer alvast jouw plaatsje: Bibliotheek Herentals, Gildelaan 13, 2200 Herentals  -  014/85 97 50  -  bibliotheek@herentals.be.